Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3493
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєляєва, Світлана Станіславівна | - |
dc.contributor.author | Литвин, Олександр | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-24T10:44:14Z | - |
dc.date.available | 2022-01-24T10:44:14Z | - |
dc.date.issued | 2021-03-18 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3493 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 18-19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 2 | uk_UA |
dc.title | Концептуальні засади екологічного маркування в готельному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 103 | uk_UA |
dc.citation.epage | 105 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ел._видання_Матерiали_ХII_конф_том_2.pdf | 3.22 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.