Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3494
Название: Концептуальні засади екологічного маркування в ресторанному господарстві
Авторы: Бєляєва, Світлана Станіславівна
Смоляр, Я.А.
Дата публикации: 18-мар-2021
Издательство: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції, м. Черкаси, 18-19 березня 2021 року: у 2-х томах. Т. 2
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3494
Первая страница: 105
Последняя страница: 107
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ел._видання_Матерiали_ХII_конф_том_2.pdf3.22 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.