Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3594
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.date.accessioned2022-01-28T11:19:31Z-
dc.date.available2022-01-28T11:19:31Z-
dc.date.issued2020-11-05-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3594-
dc.description.abstractРозглянуто основи збалансованого харчування та дотримання балансу енергоспоживання й енерговитрат людиниuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали четвертої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 5 листопада 2020 року. Том 1uk_UA
dc.subjectфізичне вихованняuk_UA
dc.subjectвагаuk_UA
dc.subjectфізичне навантаженняuk_UA
dc.subjectобмін речовинuk_UA
dc.subjectкалорійністьuk_UA
dc.subjectпрофіцит калорійuk_UA
dc.titleУтримання стабільної ваги за допомогою фізичних навантаженьuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage95uk_UA
dc.citation.epage96uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.