Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3595
Название: | Основи раціонального харчування студентів |
Авторы: | Загородній, Василь Володимирович Ярославська, Лариса Петрівна |
Ключевые слова: | раціональне харчування;фізичне виховання;принципи харчування;студент |
Дата публикации: | 1-ноя-2019 |
Издательство: | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року. Том 1 |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто принципи повноцінного та збалансованого харчування з оптимальною кількість і співвідношенням всіх компонентів їжі, необхідних для нормальної життєдіяльності та індивідуальних фізіологічних потреб організму. Важливим фактором якого є дотримання режиму харчування, що включає кратність, час прийому їжі та розподіл її по калорійності і хімічному складу, а також поведінку людини під час їжі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3595 |
Первая страница: | 104 |
Последняя страница: | 106 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Основи раціонального харчування студентів.pdf | 336.81 kB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.