Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3595
Название: Основи раціонального харчування студентів
Авторы: Загородній, Василь Володимирович
Ярославська, Лариса Петрівна
Ключевые слова: раціональне харчування;фізичне виховання;принципи харчування;студент
Дата публикации: 1-ноя-2019
Издательство: Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року. Том 1
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто принципи повноцінного та збалансованого харчування з оптимальною кількість і співвідношенням всіх компонентів їжі, необхідних для нормальної життєдіяльності та індивідуальних фізіологічних потреб організму. Важливим фактором якого є дотримання режиму харчування, що включає кратність, час прийому їжі та розподіл її по калорійності і хімічному складу, а також поведінку людини під час їжі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3595
Первая страница: 104
Последняя страница: 106
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Основи раціонального харчування студентів.pdf336.81 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.