Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3596
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.date.accessioned2022-01-28T11:22:06Z-
dc.date.available2022-01-28T11:22:06Z-
dc.date.issued2019-11-01-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3596-
dc.description.abstractРозкриті принципи збалансованого харчування залежно від режиму тренувань, інтенсивності фізичних навантажень та змагальної діяльностіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року. Том 1uk_UA
dc.subjectфізичне вихованняuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectфізичне навантаженняuk_UA
dc.subjectтренуванняuk_UA
dc.titleХарчування під час фізичних тренуваньuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage127uk_UA
dc.citation.epage129uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Харчування під час фізичних тренувань.pdf336.46 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.