Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3596
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.date.accessioned2022-01-28T11:22:06Z-
dc.date.available2022-01-28T11:22:06Z-
dc.date.issued2019-11-01-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3596-
dc.description.abstractРозкриті принципи збалансованого харчування залежно від режиму тренувань, інтенсивності фізичних навантажень та змагальної діяльностіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали третьої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 1 листопада 2019 року. Том 1uk_UA
dc.subjectфізичне вихованняuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectфізичне навантаженняuk_UA
dc.subjectтренуванняuk_UA
dc.titleХарчування під час фізичних тренуваньuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage127uk_UA
dc.citation.epage129uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харчування під час фізичних тренувань.pdf336.46 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.