Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3671
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєляєва, Світлана Станіславівна | - |
dc.contributor.author | Гнатенко, Д.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-03T14:45:35Z | - |
dc.date.available | 2022-02-03T14:45:35Z | - |
dc.date.issued | 2018-03-22 | - |
dc.identifier.isbn | 978-966-920-286-4 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3671 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 22–23 березня 2018 року: у 2-х томах. Т. 2 | uk_UA |
dc.title | Альтернативні види харчування | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 736 | uk_UA |
dc.citation.epage | 738 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів та аспірантів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2018-Том-2-Матер_ІX_Міжн_наук-пр_конф.pdf | 2.74 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.