Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3677
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.contributor.authorЄржова, А.В.-
dc.date.accessioned2022-02-03T14:51:52Z-
dc.date.available2022-02-03T14:51:52Z-
dc.date.issued2018-03-22-
dc.identifier.isbn978-966-920-286-4-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3677-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 22–23 березня 2018 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.titleТренди в дизайні інтер’єру ресторанівuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage303uk_UA
dc.citation.epage305uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів та аспірантів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018-Том-2-Матер_ІX_Міжн_наук-пр_конф.pdf2.74 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.