Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3783
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.contributor.authorСтецюк, Є. О.-
dc.date.accessioned2022-02-16T12:48:30Z-
dc.date.available2022-02-16T12:48:30Z-
dc.date.issued2019-03-21-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3783-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 21–22 березня 2019 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.titleРозвиток сільського (зеленого) туризму на Черкащиніuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage402uk_UA
dc.citation.epage405uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 10 конференції ТОМ_2_2019.pdf4.09 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.