Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3788
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.contributor.authorБабій, Я. О.-
dc.date.accessioned2022-02-16T12:58:05Z-
dc.date.available2022-02-16T12:58:05Z-
dc.date.issued2020-03-19-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3788-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.titleІнноваційні технології щодо забезпечення освітлення в готельно-ресторанних комплексахuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage195uk_UA
dc.citation.epage197uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів та аспірантів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матеріали 11 конференції Том_2_2020.pdf4.87 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.