Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3789
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєляєва, Світлана Станіславівна | - |
dc.contributor.author | Бойко, Денис | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T12:59:08Z | - |
dc.date.available | 2022-02-16T12:59:08Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-19 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3789 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 2 | uk_UA |
dc.title | Особливості надання послуг для гостей з інклюзивними потребами | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 197 | uk_UA |
dc.citation.epage | 200 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи студентів та аспірантів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 11 конференції Том_2_2020.pdf | 4.87 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.