Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3789
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.contributor.authorБойко, Денис-
dc.date.accessioned2022-02-16T12:59:08Z-
dc.date.available2022-02-16T12:59:08Z-
dc.date.issued2020-03-19-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3789-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.titleОсобливості надання послуг для гостей з інклюзивними потребамиuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage197uk_UA
dc.citation.epage200uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи студентів та аспірантів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 11 конференції Том_2_2020.pdf4.87 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.