Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3797
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєляєва, Світлана Станіславівна | - |
dc.contributor.author | Левченко, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T13:06:54Z | - |
dc.date.available | 2022-02-16T13:06:54Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-19 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3797 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 2 | uk_UA |
dc.title | Екологічні аспекти організації послуг у сфері гостинності | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 18 | uk_UA |
dc.citation.epage | 20 | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів та аспірантів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали 11 конференції Том_2_2020.pdf | 4.87 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.