Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3799
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.contributor.authorСівко, Д. Д.-
dc.date.accessioned2022-02-16T13:08:27Z-
dc.date.available2022-02-16T13:08:27Z-
dc.date.issued2020-03-19-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/3799-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХI Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 19–20 березня 2020 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.titleСтандарти на технологію виготовлення харчових продуктівuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage125uk_UA
dc.citation.epage126uk_UA
Appears in Collections:Наукові роботи студентів та аспірантів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали 11 конференції Том_2_2020 (1).pdf4.87 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.