Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4090
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЯщук, Людмила Борисівна-
dc.contributor.authorБакуменко, Анастасія Андріївна-
dc.date.accessioned2022-06-18T12:18:20Z-
dc.date.available2022-06-18T12:18:20Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4090-
dc.description.abstractВипускна кваліфікаційна робота бакалавра: 45 с., 12 рисунків, 4 таблиці, 16 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: розглянути екологічні аспекти моніторингу якості та безпеки продуктів харчування. Завдання роботи: опрацювати питання принципів екологічного моніторингу; розглянути основні вимоги щодо контролю за якістю та безпекою продуктів харчування; за допомогою загальноприйнятих методик визначити вміст нітратів у продуктах харчування; вивчення негативного впливу забруднюючих сполук на організм людини та рекомендації. Об’єкт дослідження: продукти харчування рослинного (ранні овочі) та тваринного (м’ясна та рибна продукція) походження. У роботі розглянуто питання моніторингу безпеки харчової продукції, особлива увага була приділена вивченню вмісту нітратів, як найпоширенішого компоненту рослинної та тваринної продукції, їх дії на організм людини та типи отруєнь; проведені лабораторне дослідження та заміри концентрації нітратів у двадцяти одному дослідному зразку; охарактеризовано небезпеку вживання продуктів з перевищеним вмістом нітратів; опрацьовано перелік рекомендацій щодо запобігання вживання потенційно небезпечних продуктів харчування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectЗАБРУДНЮЮЧІ РЕЧОВИНИuk_UA
dc.subjectНІТРАТИuk_UA
dc.subjectНІТРИТИuk_UA
dc.subjectМОНІТОРИНГuk_UA
dc.subjectШЛЯХИ НАДХОДЖЕННЯuk_UA
dc.subjectГДК.uk_UA
dc.titleЕкологічні аспекти моніторингу залишкових речовин в харчових продуктахuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бакуменко.pdf
  Restricted Access
670.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.