Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4246
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Матусевич, Андрій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Кандиба, Павло Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-23T08:43:25Z | - |
dc.date.available | 2022-12-23T08:43:25Z | - |
dc.date.issued | 2022-12-05 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4246 | - |
dc.description.abstract | В статті узагальнюються методологічні підходи до вивчення фітнес-аеробіки студентами вузу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року | uk_UA |
dc.subject | фітнес | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | фізичне виховання | uk_UA |
dc.subject | фітнес программи | uk_UA |
dc.title | Особливості викладання фітнес-аеробіки | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 81 | uk_UA |
dc.citation.epage | 84 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zbirnuk (оновлений) material ІV intern-konfer molod vch _Cherkasy_2022 .pdf | 1.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.