Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4247
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кандиба, Павло Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-23T08:48:05Z | - |
dc.date.available | 2022-12-23T08:48:05Z | - |
dc.date.issued | 2022-11-03 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4247 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 3-4 листопада 2022 року | uk_UA |
dc.title | Правильне харчування для підтримання організму при фізичних навантаженнях | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 232 | uk_UA |
dc.citation.epage | 233 | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник конференції том 1 осінь 22.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.