Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4432
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯщук, Людмила Борисівна-
dc.contributor.authorБухановський, Максим Миколайович-
dc.date.accessioned2023-06-26T16:19:48Z-
dc.date.available2023-06-26T16:19:48Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4432-
dc.description.abstractВипускна кваліфікаційна робота: 55 с.; 11 рисунків; 7 таблиць; 28 джерел; мультимедійна презентація. Мета роботи: розглянути екологічні аспекти поводження з твердими відходами в Черкаській області. Завдання роботи: охарактеризувати структуру та обсяги утворення відходів в Черкаській області; розглянути питання переробки та утилізації промислових та побутових відходів у області, акцентувати увагу на стан переробки непридатних хімічних засобів захисту рослин в Черкаській області та оцінка можливості переробки відходів, що містять цінні компоненти, в промислових відходах. Об’єкт дослідження: тверді промислові і побутові відходи в Черкаської області В роботі розглянуто питання утворення та накопичення відходів в Україні та Черкаській області; охарактеризовано сучасні методи утилізації та переробки відходів; проаналізовано обсяги накопичення відходів в Черкаській області та поводження з ними, деталізовано питання утилізації та переробки промислових відходів у області; проаналізовано підходи до переробки та утилізації відходів в Україні та Європі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectВІДХОДИuk_UA
dc.subjectПРОМИСЛОВІСТЬuk_UA
dc.subjectУТИЛІЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectСТРАТЕГІЯuk_UA
dc.subjectПЕРЕРОБКА ВІДХОДІВuk_UA
dc.titleЕкологічні аспекти поводження з твердими відходами в Черкаській областіuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бухановський КРБ.pdf
  Restricted Access
960.82 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.