Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4719
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кандиба, Павло Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-16T08:12:11Z | - |
dc.date.available | 2024-02-16T08:12:11Z | - |
dc.date.issued | 2023-11 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4719 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1 | uk_UA |
dc.title | Вимоги до харчування спортсменів | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 115 | uk_UA |
dc.citation.epage | 117 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Макет збірнику.pdf | 3.3 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.