Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4719
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКандиба, Павло Олексійович-
dc.date.accessioned2024-02-16T08:12:11Z-
dc.date.available2024-02-16T08:12:11Z-
dc.date.issued2023-11-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4719-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1uk_UA
dc.titleВимоги до харчування спортсменівuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage115uk_UA
dc.citation.epage117uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Макет збірнику.pdf3.3 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.