Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4720
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.date.accessioned2024-02-16T08:14:47Z-
dc.date.available2024-02-16T08:14:47Z-
dc.date.issued2023-11-02-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4720-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1uk_UA
dc.titleОснови здорового харчування та його роль у формуванні здорового способу життяuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage78uk_UA
dc.citation.epage80uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Макет збірнику.pdf3.3 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.