Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4720
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загородній, Василь Володимирович | - |
dc.contributor.author | Ярославська, Лариса Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-16T08:14:47Z | - |
dc.date.available | 2024-02-16T08:14:47Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-02 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4720 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1 | uk_UA |
dc.title | Основи здорового харчування та його роль у формуванні здорового способу життя | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 78 | uk_UA |
dc.citation.epage | 80 | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Макет збірнику.pdf | 3.3 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.