Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4721
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.date.accessioned2024-02-16T08:16:02Z-
dc.date.available2024-02-16T08:16:02Z-
dc.date.issued2023-11-02-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4721-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1uk_UA
dc.titleДо питання правильного харчування при фізичних навантаженнях студентівuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage112uk_UA
dc.citation.epage115uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макет збірнику.pdf3.3 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.