Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4722
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМатусевич, Андрій Михайлович-
dc.date.accessioned2024-02-16T08:17:22Z-
dc.date.available2024-02-16T08:17:22Z-
dc.date.issued2023-11-02-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4722-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1uk_UA
dc.titleХарчування плавцівuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage117uk_UA
dc.citation.epage118uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Макет збірнику.pdf3.3 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.