Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4747
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Субота, Вікторія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-22T12:18:44Z | - |
dc.date.available | 2024-02-22T12:18:44Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-02 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4747 | - |
dc.description.abstract | В роботі розкрито значення здорового харчування людей які зазнають великих фізичних навантажень, та висвітлено критерії збалансованності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1 | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | рухова активність | uk_UA |
dc.subject | здоров'я | uk_UA |
dc.subject | тренування | uk_UA |
dc.title | Харчування при підвищеній руховій активності | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 109 | uk_UA |
dc.citation.epage | 111 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Макет збірнику.pdf | 3.3 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.