Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4800
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯценко, Ірина В'ячеславівна-
dc.contributor.authorВащенко, Вячеслав Андрійович-
dc.contributor.authorКолінько, Сергій Олександрович-
dc.contributor.authorБутенко, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorМартиненко, Н.В.-
dc.date.accessioned2024-04-08T10:16:55Z-
dc.date.available2024-04-08T10:16:55Z-
dc.date.issued2024-03-26-
dc.identifier.urihttps://atmu.net.ua/downloads/archive/sb1-24compressed.pdf-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4800-
dc.description.abstractДля підвищення надійності роботи виробів в екстремальних зовнішніх умовах розроблений і успішно використовується метод термозміцнювальної поверхневої обробки оптичної кераміки електронними потоками стрічкової форми. Щоб збільшити ефективність методу потрібно визначати найнебезпечніші ділянки через розрахунок розподілу теплового потоку з примежового шару уздовж поверхні виробу, що обдувається, а також оцінювати максимальні теплові навантаження й термічні напруження по глибині виробу залежно від динамічних режимів його експлуатації. В роботі наведено розрахунки розподілу теплового потоку при надзвуковому обдуві пластини повітрям.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСучасні питання виробництва та ремонту в промисловості і на транспорті: матеріали Міжнародного науково-технічного семінару, Київ, 26–27 березня 2024 р.uk_UA
dc.subjectрозподіл теплового потокуuk_UA
dc.subjectтеплові навантаженняuk_UA
dc.subjectтермічні напруженняuk_UA
dc.subjectнадзвуковий обдувuk_UA
dc.titleПрогнозування результатів екстремальних термовпливів на поверхню виробів з оптичних керамік при їхній експлуатації.uk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage161uk_UA
dc.citation.epage163uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФКТМД)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sb1-24compressed (1).pdf1.76 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.