Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4895
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнопрієнко, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorОнопрієнко, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2024-06-03T09:41:52Z-
dc.date.available2024-06-03T09:41:52Z-
dc.date.issued2023-11-02-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4895-
dc.description.abstractХарчування – засіб підтримання життя, росту і розвитку, здоров’я та високої працездатності людини. Нераціональне харчування призводить до порушення обміну та розладу функціонального стану систем організму, особливо травної, серцево-судинної та центральної нервової систем. Негативні наслідки нераціонального харчування найбільше проявляються у дітей та літніх людей, а також у всіх людей при малій рухливості та недостатньому м’язовому навантаженні. Таким чином, раціональне харчування є засобом нормалізації стану організму та підтримання високої його працездатностіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1uk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectздоров'яuk_UA
dc.subjectпрацездатністьuk_UA
dc.titleРоздільне харчуванняuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage104uk_UA
dc.citation.epage107uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104-107 (1).pdf1.31 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.