Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4895
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онопрієнко, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Онопрієнко, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-03T09:41:52Z | - |
dc.date.available | 2024-06-03T09:41:52Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-02 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4895 | - |
dc.description.abstract | Харчування – засіб підтримання життя, росту і розвитку, здоров’я та високої працездатності людини. Нераціональне харчування призводить до порушення обміну та розладу функціонального стану систем організму, особливо травної, серцево-судинної та центральної нервової систем. Негативні наслідки нераціонального харчування найбільше проявляються у дітей та літніх людей, а також у всіх людей при малій рухливості та недостатньому м’язовому навантаженні. Таким чином, раціональне харчування є засобом нормалізації стану організму та підтримання високої його працездатності | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали сьомої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, ЧДТУ, 2-3 листопада 2023 року: у 2-х томах. Т.1 | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | здоров'я | uk_UA |
dc.subject | працездатність | uk_UA |
dc.title | Роздільне харчування | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 104 | uk_UA |
dc.citation.epage | 107 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104-107 (1).pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.