Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5050
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБишовець, Лариса Григорівна-
dc.contributor.authorДудка, Владислав Вікторович-
dc.date.accessioned2024-10-24T08:25:38Z-
dc.date.available2024-10-24T08:25:38Z-
dc.date.issued2023-01-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5050-
dc.description.abstractЗвіт про дипломний проєкт: 85 сторінок, 6 розділів, 4 рисунки, 19 таблиць, 4 додатки, 5 формул, 30 джерел. Актуальність теми: прагнення закладів готельно бізнесу до отримання більшого прибутку, зростаюча конкурентність на ринку та платоспроможність споживачів послуг призводить до того, що підприємствам, окрім надання комфортного проживання та харчування, необхідно розширювати асортимент додаткових і супутніх послуг. Об’єктом дослідження виступає процес проектування готелю 3* на 80 місць у Дахнівському районі м. Черкаси. Предметом дослідження є обґрунтування компетенції будівництва, сервісно-виробничого процесу, організаційної та економічної діяльності готельного закладу. Мета дослідження ‒ створення проєкту конкурентоспроможного готелю 3* на 80 місць у Дахнівському районі Черкаської області. Розглянута проблема будівництва готелю 3* на 80 місць у Дахнівському районі Черкаської області. Проведено аналіз сучасних методів оцінки ефективності функціонування готелю 3* на 80 місць у Дахнівському районі Черкаської області, визначено їх переваги та недоліки. Представлені методичні підходи до оцінки проєктування підприємства, розглянуті перспективи та особливості застосування методів проєктування. На основі дослідження ринку Дахнівського району Черкаської області. розроблено пропозиції зі створення цікавої торгової послуги готелю. Результати дипломного проєкту можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств готельного бізнесу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectПРОЄКТ ГОТЕЛЮuk_UA
dc.subjectКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬuk_UA
dc.subjectОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА УПРАВЛІННЯuk_UA
dc.subjectКОНЦЕПЦІЯuk_UA
dc.subjectВИРОБНИЧА ПРОГРАМАuk_UA
dc.subjectСТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУuk_UA
dc.subjectЕФЕКТИВНІСТЬuk_UA
dc.titleПроєкт готелю 3* на 80 місцьuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
Appears in Collections:241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом ДУДКА.pdf
  Restricted Access
Проєкт готелю 3* на 80 місць1.1 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.