Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5050
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бишовець, Лариса Григорівна | - |
dc.contributor.author | Дудка, Владислав Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T08:25:38Z | - |
dc.date.available | 2024-10-24T08:25:38Z | - |
dc.date.issued | 2023-01-16 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5050 | - |
dc.description.abstract | Звіт про дипломний проєкт: 85 сторінок, 6 розділів, 4 рисунки, 19 таблиць, 4 додатки, 5 формул, 30 джерел. Актуальність теми: прагнення закладів готельно бізнесу до отримання більшого прибутку, зростаюча конкурентність на ринку та платоспроможність споживачів послуг призводить до того, що підприємствам, окрім надання комфортного проживання та харчування, необхідно розширювати асортимент додаткових і супутніх послуг. Об’єктом дослідження виступає процес проектування готелю 3* на 80 місць у Дахнівському районі м. Черкаси. Предметом дослідження є обґрунтування компетенції будівництва, сервісно-виробничого процесу, організаційної та економічної діяльності готельного закладу. Мета дослідження ‒ створення проєкту конкурентоспроможного готелю 3* на 80 місць у Дахнівському районі Черкаської області. Розглянута проблема будівництва готелю 3* на 80 місць у Дахнівському районі Черкаської області. Проведено аналіз сучасних методів оцінки ефективності функціонування готелю 3* на 80 місць у Дахнівському районі Черкаської області, визначено їх переваги та недоліки. Представлені методичні підходи до оцінки проєктування підприємства, розглянуті перспективи та особливості застосування методів проєктування. На основі дослідження ринку Дахнівського району Черкаської області. розроблено пропозиції зі створення цікавої торгової послуги готелю. Результати дипломного проєкту можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств готельного бізнесу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ПРОЄКТ ГОТЕЛЮ | uk_UA |
dc.subject | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ | uk_UA |
dc.subject | ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА УПРАВЛІННЯ | uk_UA |
dc.subject | КОНЦЕПЦІЯ | uk_UA |
dc.subject | ВИРОБНИЧА ПРОГРАМА | uk_UA |
dc.subject | СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ | uk_UA |
dc.subject | ЕФЕКТИВНІСТЬ | uk_UA |
dc.title | Проєкт готелю 3* на 80 місць | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом ДУДКА.pdf Restricted Access | Проєкт готелю 3* на 80 місць | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.