Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5053
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Чепурда , Ганна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Литвин, Олександр Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T12:21:51Z | - |
dc.date.available | 2024-10-24T12:21:51Z | - |
dc.date.issued | 2023-01-16 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5053 | - |
dc.description.abstract | Звіт про дипломний проект: 145 сторінок, 6 розділів, 3 рисунка, 32 таблиці, 6 додатків, 88 джерел. Об’єктом дослідження дипломного проекту є готель 4* на 90 місць «Delaware» у місті Черкаси. Предметом дослідження дипломного проекту є комплекс теоретичних і практичних питань щодо інженерно-технологічних, архітектурно-будівельних та організаційно-управлінських рішень для проектування готелю 4* на 90 місць. Метою дипломного проекту є проектування і розроблення готельного підприємства з урахуванням заходів, що зможуть покращити стан готельного бізнесу в Україні. Розглянута проблема проектування чотиризіркових готелів. Проведено аналіз сучасних методів оцінки: системний, монографічний, порівняльний, історичний, економіко-статистичний та інші методи. Зокрема історичний і логічний методи застосовувались для дослідження аналізу готельного бізнесу та закономірностей його функціонування; системно-структурний аналіз – для обґрунтування характеристики основних та додаткових послуг підприємства, розробки та характеристики раціональної організаційної структури управління готельного підприємства, монографічний метод – для технології і організації обслуговування гостей службою бронювання, технології і організації обслуговування гостей службою прийому і розміщення, організації і функцій фінансово-комерційної та інженерно-експлуатаційної служб у готелях. Актуальність теми дипломного проекту зумовлена стратегією розвитку туристичної інфраструктури регіону, необхідністю врахування особливостей організації, проектно-технологічних і економічних рішень щодо доцільності розробки проекту. На основі проведених досліджень розроблено пропозиції з удосконалення організації роботи готелю 4* на 90 місць. Результати дипломного проекту можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств готельного бізнесу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ГОТЕЛЬ | uk_UA |
dc.subject | ПРОЕКТ | uk_UA |
dc.subject | ЧОТИРИ ЗІРКИ | uk_UA |
dc.subject | НОМЕР | uk_UA |
dc.subject | КАТЕГОРІЯ | uk_UA |
dc.subject | ПЛОЩА | uk_UA |
dc.subject | РОЗРАХУНОК | uk_UA |
dc.subject | ПЛАН | uk_UA |
dc.title | Проєкт готелю 4* на 90 місць | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
диплом ЛИТВИН.pdf Restricted Access | Проєкт готелю 4* на 90 місць | 1.94 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.