Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5054
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Чепурда , Ганна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Наконечний, Віталій Віталійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-24T13:01:03Z | - |
dc.date.available | 2024-10-24T13:01:03Z | - |
dc.date.issued | 2023-01-16 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5054 | - |
dc.description.abstract | Звіт про дипломний проект: 105 сторінок, 6 розділів з підрозділами, 5 рисунків, 50 таблиць, додатків, 67 джерел. Об’єктом дослідження є готельний комплекс. Предметом дослідження є нова концепція готельного комплексу на 130 місць. Метою даної роботи є проектування готелю на 130 місць та розробка заходів щодо його вдосконалення. Розглянута проблема недостатньої кількості готелів з конференц залами. У даній роботі використано такі методи дослідження – метод системного аналізу, економіко-статистичні методи, методи порівняльного аналізу. На основі отриманої інформації розроблено пропозиції з удосконалення роботи готелю. Результати дипломного проекту можуть бути впроваджені у практиці діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ПРОЕКТ | uk_UA |
dc.subject | ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | ІНФРАСТРУКТУРА ПРОЕКТУ | uk_UA |
dc.subject | КОНЦЕПЦІЯ | uk_UA |
dc.subject | ГРУПИ ПРИМІЩЕНЬ | uk_UA |
dc.subject | ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА | uk_UA |
dc.title | Будівництво готелю на 130 місць | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанна справа) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Диплом НАКОНЕЧНИЙ.pdf Restricted Access | Будівництво готелю на 103 місць | 1.33 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.