Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5144
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, Наталія Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-02T10:22:10Z | - |
dc.date.available | 2024-12-02T10:22:10Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.issn | 2307-8030 (print) | - |
dc.identifier.issn | 2664-3545 (online) | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5144 | - |
dc.description.abstract | У статті обґрунтовано причини, що зумовлюють необхідність застосування маркетингового підходу до управління системою продовольчого забезпечення регіону. Сформовано особливості маркетингового управління цієї системою, виділено ієрархічні рівні інтеграції маркетингу в систему управління сферою продовольчого забезпечення регіону. Визначено принципи управління нею відповідно до маркетингового підходу, розглянуто проблему впровадження стратегічного та індикативного планування в процес формування системи. Запропоновано систему основних показників оцінювання ефективності продовольчого забезпечення регіону | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article grounded reasons which predetermine the necessity of application of the marketing going near the management of the food providing of region the system. The features of marketing management of the food providing of region the system are formed, hierarchical even integrations of marketing are selected in control system by a sphere food providing of region. Certainly principles of management a food sphere in accordance with marketing approach, the problem of introduction of the strategic and indicative planning is considered in the process of forming of the system of the food providing. The system of basic indexes of evaluation of efficiency of the food providing of region is offered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Науковий вісник Херсонського державного університет. Серія: Економічні науки | uk_UA |
dc.subject | продовольче забезпечення регіону | uk_UA |
dc.subject | стратегічне планування | uk_UA |
dc.subject | маркетинговий підхід | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.subject | комунікаційна взаємодія | uk_UA |
dc.subject | food providing of region | uk_UA |
dc.subject | marketing approach | uk_UA |
dc.subject | strategic planning | uk_UA |
dc.subject | food safety | uk_UA |
dc.subject | of communication co-operation | uk_UA |
dc.title | Маркетинговий підхід до управління системою продовольчого забезпечення регіону | uk_UA |
dc.title.alternative | Marketing going is near management of food providing of region system | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.citation.volume | 9-1 | uk_UA |
dc.citation.issue | 2 | uk_UA |
dc.citation.spage | 125 | uk_UA |
dc.citation.epage | 128 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФЕУ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Науковий вісник ХДУ.pdf | 553.88 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.