Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5410
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.date.accessioned2025-02-18T13:02:41Z-
dc.date.available2025-02-18T13:02:41Z-
dc.date.issued2022-11-03-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5410-
dc.description.abstractРозглянуто актуальні економічні, екологічні, та історичні питання в напряму розвитку харчової індустрії. Проаналізовано проблеми інтеграції України в світовий економічний простір, перспективи та тенденції розвитку харчової промисловості в Україні. Розкрито інноваційні шляхи розвитку в індустрії харчування України і світу, розвит функціонального харчування, як здорового способу життя, інноваційні методи контролю в технології харчових виробництв. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузіuk_UA
dc.titleІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали шостої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 3-4 листопада 2022 рокуuk_UA
dc.typeConference Proceedingsuk_UA
dc.citation.pages254uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник(3-4.11.2022) конференції том 1.pdf4.12 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.