Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5420
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ярославська, Лариса Петрівна | - |
dc.contributor.author | Загородній, Василь Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-26T11:41:15Z | - |
dc.date.available | 2025-02-26T11:41:15Z | - |
dc.date.issued | 2024-12-16 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5420 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали восьмої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 16-17 грудня 2024 року | uk_UA |
dc.title | Сніданок у режимі робочого дня студента | uk_UA |
dc.type | Publication in Conference Proceedings | uk_UA |
dc.citation.spage | 103 | uk_UA |
dc.citation.epage | 105 | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез ЧДТУ ХТ 2024_b4643a25-8034-4032-85ac-f4d751328e1f (1).pdf | 1.18 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.