Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5420
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.date.accessioned2025-02-26T11:41:15Z-
dc.date.available2025-02-26T11:41:15Z-
dc.date.issued2024-12-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5420-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали восьмої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 16-17 грудня 2024 рокуuk_UA
dc.titleСніданок у режимі робочого дня студентаuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage103uk_UA
dc.citation.epage105uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник тез ЧДТУ ХТ 2024_b4643a25-8034-4032-85ac-f4d751328e1f (1).pdf1.18 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.