Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5420
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯрославська, Лариса Петрівна-
dc.contributor.authorЗагородній, Василь Володимирович-
dc.date.accessioned2025-02-26T11:41:15Z-
dc.date.available2025-02-26T11:41:15Z-
dc.date.issued2024-12-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5420-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали восьмої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 16-17 грудня 2024 рокуuk_UA
dc.titleСніданок у режимі робочого дня студентаuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage103uk_UA
dc.citation.epage105uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник тез ЧДТУ ХТ 2024_b4643a25-8034-4032-85ac-f4d751328e1f (1).pdf1.18 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.