Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5425
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМатусевич, Андрій Михайлович-
dc.date.accessioned2025-02-26T11:59:32Z-
dc.date.available2025-02-26T11:59:32Z-
dc.date.issued2024-12-16-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5425-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії: матеріали восьмої міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 16-17 грудня 2024 рокуuk_UA
dc.titleВплив харчування на розумову працездатність людиниuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage81uk_UA
dc.citation.epage83uk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник тез ЧДТУ ХТ 2024_b4643a25-8034-4032-85ac-f4d751328e1f (3).pdf1.19 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.