Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5460
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБатраченко, Олександр Вікторович-
dc.contributor.authorГрабова, Ірина Олександрівна-
dc.date.accessioned2025-02-27T20:55:29Z-
dc.date.available2025-02-27T20:55:29Z-
dc.date.issued2024-06-30-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5460-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра: 93 с.; 12 джерел; 5 креслень. Мета роботи: Проєктування ковбасного заводу продуктивністю 20 тон ковбасних виробів за зміну із дотриманням HACCP. В кваліфікаційній роботі бакалавра розглянуті три основних напрямки: особливості обладнання, компетентність побудови цеху з дотриманням HACCP та якість продукції. Розроблено цех, апаратурно-технологічну схему лінії виробництва ковбасних виробів та проведений продуктовий і енергетичний розрахунки. Наведено контроль виробництва і управління якістю продукції. В процесі виконання роботи запропоновано заходи для покращення продуктивності та якості продуктуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectHACCPuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.titleПроєкт ковбасного заводу продуктивністю 20 тон ковбасних виробів за зміну із дотриманням вимог HACCPuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Грабова І.О..pdf
  Restricted Access
9.51 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.