Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5491
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Батраченко, Олександр Вікторович | - |
dc.contributor.author | Запорожець, Діана Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-15T12:41:39Z | - |
dc.date.available | 2025-03-15T12:41:39Z | - |
dc.date.issued | 2024-06-30 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5491 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота бакалавра: 75 с.; джерел; 3 креслення. Мета роботи: Удосконалення технології безалкогольних напоїв з використання нетрадиційної сировини. В проекті розглянуто нетрадиційну сировину. Розроблено апаратурно технологічну схему виробництва безалкогольних ферментованого напою з використання настою рослинної сировини та проведений продуктовий розрахунок. Проведено розрахунок обладнання та енергетичні розрахунки. Наведено технохімічний контроль. В процесі виконання роботи запропоновано додавання настою з гілочок малини для покращення квасного напою. КЛЮЧОВІ СЛОВА: СОЛОДОВИЙ ЕКСТРАКТ, ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ, НЕТРАДИЦІЙНА СИРОВИНА, ЦУКРОВИЙ СИРОП | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | солодовий | uk_UA |
dc.subject | екстракт | uk_UA |
dc.title | Проект заводу безалкогольних напоїв ферментованих напоїв удосконаленої рецептури | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Запорожець Д.В..pdf Restricted Access | 4.23 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.