Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5491
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБатраченко, Олександр Вікторович-
dc.contributor.authorЗапорожець, Діана Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-03-15T12:41:39Z-
dc.date.available2025-03-15T12:41:39Z-
dc.date.issued2024-06-30-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5491-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра: 75 с.; джерел; 3 креслення. Мета роботи: Удосконалення технології безалкогольних напоїв з використання нетрадиційної сировини. В проекті розглянуто нетрадиційну сировину. Розроблено апаратурно технологічну схему виробництва безалкогольних ферментованого напою з використання настою рослинної сировини та проведений продуктовий розрахунок. Проведено розрахунок обладнання та енергетичні розрахунки. Наведено технохімічний контроль. В процесі виконання роботи запропоновано додавання настою з гілочок малини для покращення квасного напою. КЛЮЧОВІ СЛОВА: СОЛОДОВИЙ ЕКСТРАКТ, ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ, НЕТРАДИЦІЙНА СИРОВИНА, ЦУКРОВИЙ СИРОПuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсолодовийuk_UA
dc.subjectекстрактuk_UA
dc.titleПроект заводу безалкогольних напоїв ферментованих напоїв удосконаленої рецептуриuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Запорожець Д.В..pdf
  Restricted Access
4.23 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.