Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5502
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСухенко, Владислав Юрійович-
dc.contributor.authorЗадорожня, Вікторія Ігорівна-
dc.date.accessioned2025-03-15T13:05:44Z-
dc.date.available2025-03-15T13:05:44Z-
dc.date.issued2023-06-29-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5502-
dc.description.abstractКваліфікаціна робота бакалавра: 128 с.; 5рис.; 54табл.; 34джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування лікерів, настоянок і бальзамів В проекті на основі літературних даних проаналізовано сучасні способи приготування напівфабрикатів лікеро-горілчаного виробництво. Розроблена рецептура настоянок, лікерів та бальзамів на основі рослинної сировини. Розраховане та підібране технологічне обладнання. Розроблено апаратурно- технологічну схеми виробництва лікеро-горілчаних напоїв. Розроблено заходи з охорони праці та доведено економічну доцільність проекту. Нововведенням в проекті є застосування безперервного методу приготування цукрового сиропу в апараті КБ ВНДІПБПа, приготування настоїв на вдосконаленій екстракційній установці та приготування ароматних спиртів під вакуумом. З метою депектинізації плодово-ягідної сировини та соків запропоновано пектолітичні ферменти - Пектаваморин П10х ЛІКЕРИ, НАСТОЯНКИ, БАЛЬЗАМИ, РОСЛИННА СИРОВИНА, ВОДА, КУПАЖ, АРОМАТНИЙ СПИРТ, МОРС, СПИРТОВАНИЙ СІК, ФЕРМЕНТИ.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectлікериuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.titleКомплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування лікерів, настоянок і бальзамівuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Задорожня.pdf
  Restricted Access
6.48 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.