Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5502
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сухенко, Владислав Юрійович | - |
dc.contributor.author | Задорожня, Вікторія Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-15T13:05:44Z | - |
dc.date.available | 2025-03-15T13:05:44Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-29 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5502 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаціна робота бакалавра: 128 с.; 5рис.; 54табл.; 34джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування лікерів, настоянок і бальзамів В проекті на основі літературних даних проаналізовано сучасні способи приготування напівфабрикатів лікеро-горілчаного виробництво. Розроблена рецептура настоянок, лікерів та бальзамів на основі рослинної сировини. Розраховане та підібране технологічне обладнання. Розроблено апаратурно- технологічну схеми виробництва лікеро-горілчаних напоїв. Розроблено заходи з охорони праці та доведено економічну доцільність проекту. Нововведенням в проекті є застосування безперервного методу приготування цукрового сиропу в апараті КБ ВНДІПБПа, приготування настоїв на вдосконаленій екстракційній установці та приготування ароматних спиртів під вакуумом. З метою депектинізації плодово-ягідної сировини та соків запропоновано пектолітичні ферменти - Пектаваморин П10х ЛІКЕРИ, НАСТОЯНКИ, БАЛЬЗАМИ, РОСЛИННА СИРОВИНА, ВОДА, КУПАЖ, АРОМАТНИЙ СПИРТ, МОРС, СПИРТОВАНИЙ СІК, ФЕРМЕНТИ. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | лікери | uk_UA |
dc.subject | ферменти | uk_UA |
dc.title | Комплексний кафедральний проект підприємства з виробництва лікеро-горілчаних виробів. Спецчастина: цех приготування лікерів, настоянок і бальзамів | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Задорожня.pdf Restricted Access | 6.48 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.