Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5504
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОсипенкова, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorЮхимчук, Максим Вікторович-
dc.date.accessioned2025-03-15T13:09:20Z-
dc.date.available2025-03-15T13:09:20Z-
dc.date.issued2023-01-29-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5504-
dc.description.abstractКваліфікаціна робота бакалавра: 90 с.; 4рис.; 23табл.; 17джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Проект відділення водно-теплової обробки та оцукрювання сировини спиртового заводу. (Сировина – кукурудза) В проекті обґрунтований вибір асортимент готової продукції. Проведений продуктовий розрахунок. Розраховане та підібране технологічне обладнання. Розроблено апаратурно - технологічну схему, плани та розрізи виробництва темного солоду. В проекті передбачено подрібнення зерна дезінтегратором. Такий спосіб подрібнення зерна дозволяє зменшити температуру і тривалість розварювання замісів сировини і зменшити втрати зброджуваних речовин. Використання високодисперсного помелу дозволяє проводити теплову обробку замісів сировини при температурі не вище 100 ° С, зменшити витрати пари на розварювання замісів на 50-70 % у порівнянні з розварюванням замісів із крупного помелу зерна і збільшити вихід спирту на 2,5-3 % Розроблено заходи з охорони праці. Проведено техніко-економічні розрахунки, рентабельність підприємства склала – 25%, відпускна ціна – 648,6 грн/дал, термін окупності – 1,7 рокиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.subjectоцукренняuk_UA
dc.titleПроект відділення водно-теплової обробки та оцукрювання сировини спиртового заводу. (Сировина – кукурудза)»uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Юхимчук.pdf
  Restricted Access
17.52 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.