Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5504
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Осипенкова, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Юхимчук, Максим Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-15T13:09:20Z | - |
dc.date.available | 2025-03-15T13:09:20Z | - |
dc.date.issued | 2023-01-29 | - |
dc.identifier.uri | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/5504 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаціна робота бакалавра: 90 с.; 4рис.; 23табл.; 17джерел.; 3 креслень.; 2 плакат. Мета проекту: Проект відділення водно-теплової обробки та оцукрювання сировини спиртового заводу. (Сировина – кукурудза) В проекті обґрунтований вибір асортимент готової продукції. Проведений продуктовий розрахунок. Розраховане та підібране технологічне обладнання. Розроблено апаратурно - технологічну схему, плани та розрізи виробництва темного солоду. В проекті передбачено подрібнення зерна дезінтегратором. Такий спосіб подрібнення зерна дозволяє зменшити температуру і тривалість розварювання замісів сировини і зменшити втрати зброджуваних речовин. Використання високодисперсного помелу дозволяє проводити теплову обробку замісів сировини при температурі не вище 100 ° С, зменшити витрати пари на розварювання замісів на 50-70 % у порівнянні з розварюванням замісів із крупного помелу зерна і збільшити вихід спирту на 2,5-3 % Розроблено заходи з охорони праці. Проведено техніко-економічні розрахунки, рентабельність підприємства склала – 25%, відпускна ціна – 648,6 грн/дал, термін окупності – 1,7 роки | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кукурудза | uk_UA |
dc.subject | оцукрення | uk_UA |
dc.title | Проект відділення водно-теплової обробки та оцукрювання сировини спиртового заводу. (Сировина – кукурудза)» | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | 181 Харчові технології (Харчові технології та інженерія) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Юхимчук.pdf Restricted Access | 17.52 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.