Навчальні видання (ФХТСО) : [13] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 13 of 13
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
12.06.19 Електронне видання_Кол.мон_Туризм-1(1)_copy.pdf.jpg2019Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографіяЧепурда, Ганна Миколаївна; Андронович, Галина Михайлівна; Басалаєв, Р. О.; Бєляєва, Світлана Станіславівна; Бишовець, Лариса Григорівна; Білик, О. А.; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Бондарчук, Зоя Вікторівна; Герман, Ірина Валентинівна; Гладкий, В. О.; Гуслистий, Олександр Сергійович; Дзюндзя, О. В.; Дяків, С. М.; Загородній, Василь Володимирович; Заїка, Олександр Іванович; Івашина, Лілія Леонідівна; Кізима, В. Л.; Кононенко, К. І.; Корнілова, Наталія Вікторівна; Куракін, Олександр Борисович; Куриленко, Ю. М.; Малиновська, О. Ю.; Мальська, М. П.; Нагурна, Ніна Анатоліївна; Оліферчук, О. Г.; Осипенкова, Ірина Іванівна; Сидоренко, І. О.; Скрипник, Л. В.; Фрей, Людмила Володимирівна; Чепурда, Лариса Михайлівна; Чепурна, Оксана Леонідівна; Шестель, Олена Геннадіївна; Шикіна, О. В.; Ярославська, Лариса Петрівна
206385-465409-1-PB наук-стат-БСС-КОБ-БЛГ 2020.pdf.jpg2020Організаційно-економічні аспекти якості послуг готелів і закладів розміщення під час пандемії на COVID-19Бєляєва, Світлана Станіславівна; Куракін, Олександр Борисович; Бишовець, Лариса Григорівна
ХДУХТ 2020 публікація тексту статті БСС-БЛГ-КОБ.pdf.jpg2020Нормативно-правове регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні в сучасних умовахБєляєва, Світлана Станіславівна; Бишовець, Лариса Григорівна; Куракін, Олександр Борисович
№1(77) - online (1) Молод-вчен-2020-Бєл-Іваш-Корн.pdf.jpg2020Тренінги як інноваційний метод здобуття комунікативних компетенційБєляєва, Світлана Станіславівна; Івашина, Лілія Леонідівна; Корнілова, Наталія Вікторівна
Инфраструктура_рынка №27_2019_стаття Бєляєвої СС.pdf.jpg2019Теоретико-методологічні засади експериментальної перевірки методики формування творчих умінь у майбутніх фахівців сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесуБєляєва, Світлана Станіславівна
2020Формування патріотизму у студентів вищих навчальних закладів засобми фізичного виховання: навчально-методичний посібникОнопрієнко, Олександр Васильович
2019Професійно-прикладна фізична підготовка спеціаліста туристичної галузі: навчально-методичний посібникОнопрієнко, Олександр Васильович; Онопрієнко, Ольга Миколаївна
12.06.19 Електронне видання_Кол.мон_Туризм-1(1)_copy.pdf.jpg2019Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографіяІвашина, Лілія Леонідівна
Монографія 2019_Чепурда_ЛМ.pdf.jpg2019Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі: колективна монографія. Видання п‘ятеЧепурда, Лариса Михайлівна
Ivashina_1.pdf.jpg2017Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавокІвашина, Лілія Леонідівна; Дейниченко, Григорій Вікторович; Колісниченко, Тетяна Олександрівна
Посібник.pdf.jpg2013Посібник до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Хімія"Осипенкова, Ірина Іванівна; Унрод, Володимир Ізяславович; Дейкало, Ганна Олександрівна; Скрипниченко, Раїса Михайлівна
Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів.pdf.jpg2019Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктівПолумбрик, Максим Олегович; Осипенкова, Ірина Іванівна; Котляр, Євген Олександрович
№1_(65)_-_online_Молод_вчен_моя_стаття_С_417-422.pdf.jpg2019-01Концептуальні основи організації   тимбілдінгу як інструменту сприяння  комунікативним зв’язкам у колективі Бєляєва, Світлана Станіславівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 13 of 13