Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670
Название: | Використання подрібненого насіння білого льону у виробництві хлібобулочних виробів |
Авторы: | Андронович, Галина Михайлівна Бондаренко, Юлія Вікторівна Гмиря, Ірина Буцик, Наталія |
Ключевые слова: | сировина;матеріал;процеси харчових виробництв;проектування;технологія |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харчова промисловість |
Краткий осмотр (реферат): | Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670 |
Выпуск: | 24 |
Первая страница: | 32 |
Последняя страница: | 39 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
#24.pdf | 4.61 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.