Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670
Название: Використання подрібненого насіння білого льону у виробництві хлібобулочних виробів
Авторы: Андронович, Галина Михайлівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Гмиря, Ірина
Буцик, Наталія
Ключевые слова: сировина;матеріал;процеси харчових виробництв;проектування;технологія
Дата публикации: 2018
Издательство: Харчова промисловість
Краткий осмотр (реферат): Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/670
Выпуск: 24
Первая страница: 32
Последняя страница: 39
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
#24.pdf4.61 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.