Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671
Название: | Хлібобулочні вироби з низьколактозним молоком |
Авторы: | Андронович, Галина Михайлівна Махинько, Валерій Миколайович |
Ключевые слова: | гіполактація;хліб;непереносимість лактози |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Хлібопекарська і кондитерська промисловість україни |
Краткий осмотр (реферат): | Певна частина населення України хворіє на гіполактацію – нездатність засвоювати молочний цукор (лактозу). З метою зниження негативних наслідків від вживання нативного молока у ньому ферментативним шляхом знижують вміст лактози до 0,01 %. У роботі розглянуто вплив такого низьколактозного молока на процес бродіння пшеничного тіста та якість готових виробів. Встановлено, що повна заміна нативного молока на безлактозне не лише не погіршує якість готових виробів, а й навіть дещо покращує |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/671 |
Выпуск: | 4 |
Первая страница: | 6 |
Последняя страница: | 8 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Smvmhbvznlm.pdf | 442.01 kB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.