Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/673
Название: Використання насіння льону білого у виробництві пшеничного хліба
Авторы: Андронович, Галина Михайлівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Білик, Олена Анатоліївна
Ключевые слова: білий льон;хліб;технологія
Дата публикации: 2019
Издательство: Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно- ресторанного бізнесу : колективна монографія
Краткий осмотр (реферат): У статті описанно дослідження щодо використання цілого насіння льону у виготовлені пшеничного хліба, для збагачення його всіма цінними складовими льону.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/673
ISSN: 978-617-7446-61-2
Первая страница: 144
Последняя страница: 149
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Андронович.PDF765.16 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.