Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/682
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куриленко, Юлія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Бондарчук, Зоя Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-19T12:47:03Z | - |
dc.date.available | 2019-06-19T12:47:03Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.issn | 978-966-2554-56-4 | - |
dc.identifier.uri | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/682 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто поняття «харчова промисловість» та «інтелектуальна власність», проаналізовано стан харчової промисловості України на сьогоднішній день, визначена роль інтелектуальної власності для підприємств харчової промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Стан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: колективна монографія | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | інтелектуальна власність | uk_UA |
dc.title | Інтелектуальна власність на підприємствах харчової промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.citation.spage | 133 | uk_UA |
dc.citation.epage | 137 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Куриленко.PDF | 554.5 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.