Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/682
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуриленко, Юлія Миколаївна-
dc.contributor.authorБондарчук, Зоя Вікторівна-
dc.date.accessioned2019-06-19T12:47:03Z-
dc.date.available2019-06-19T12:47:03Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.issn978-966-2554-56-4-
dc.identifier.urihttp://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/682-
dc.description.abstractВ статті розглянуто поняття «харчова промисловість» та «інтелектуальна власність», проаналізовано стан харчової промисловості України на сьогоднішній день, визначена роль інтелектуальної власності для підприємств харчової промисловості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСтан та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу: колективна монографіяuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectінтелектуальна власністьuk_UA
dc.titleІнтелектуальна власність на підприємствах харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.citation.spage133uk_UA
dc.citation.epage137uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Куриленко.PDF554.5 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.