Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683
Название: Основи сенсорного аналізу
Авторы: Нагурна, Ніна Анатоліївна
Осипенкова, Ірина Іванівна
Чепурна, Оксана Леонідівна
Ключевые слова: сенсорний аналіз;експерти-дегустатори;експертні методики;технології;дегустаційний аналіз;вина;напої;пиво;дегустація
Дата публикации: 2017
Издательство: ФОП Гордієнко Є.І.
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику розкрито теоретичні засади дегустаційного аналізу як базис у формуванні вмінь і навичок роботи в галузі експертизи якості виробів технології продуктів бродіння та виноробства і прогнозування споживчого попиту.викладено сучасні вимоги до експертів-дегустаторів і освновні експертні методи, які застосовуються у розробці балових шкал і профільному аналізі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683
ISSN: 978-966-9730-49-7
Кол-во страниц: 219
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
основи сенсорного аналізу.pdf8.29 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.