Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683
Название: | Основи сенсорного аналізу |
Авторы: | Нагурна, Ніна Анатоліївна Осипенкова, Ірина Іванівна Чепурна, Оксана Леонідівна |
Ключевые слова: | сенсорний аналіз;експерти-дегустатори;експертні методики;технології;дегустаційний аналіз;вина;напої;пиво;дегустація |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | ФОП Гордієнко Є.І. |
Краткий осмотр (реферат): | У навчальному посібнику розкрито теоретичні засади дегустаційного аналізу як базис у формуванні вмінь і навичок роботи в галузі експертизи якості виробів технології продуктів бродіння та виноробства і прогнозування споживчого попиту.викладено сучасні вимоги до експертів-дегустаторів і освновні експертні методи, які застосовуються у розробці балових шкал і профільному аналізі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/683 |
ISSN: | 978-966-9730-49-7 |
Кол-во страниц: | 219 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації викладачів (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
основи сенсорного аналізу.pdf | 8.29 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.