Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686
Название: Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів
Авторы: Полумбрик, Максим Олегович
Осипенкова, Ірина Іванівна
Котляр, Євген Олександрович
Ключевые слова: харчовий продукт;фізико-хімічні методи;якість;аналіз складу
Дата публикации: 2019
Издательство: Черкаси-Київ-Одеса, вид-во " Логос"
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто сучасний стан фізико-хімічних методів аналізу складу, функціональних властивостей, харчової цінності і якості природної сировини і харчових продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2836
ISSN: 978-617-7446-61-2
Кол-во страниц: 188
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів.pdf4.12 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.