Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686
Название: | Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів |
Авторы: | Полумбрик, Максим Олегович Осипенкова, Ірина Іванівна Котляр, Євген Олександрович |
Ключевые слова: | харчовий продукт;фізико-хімічні методи;якість;аналіз складу |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Черкаси-Київ-Одеса, вид-во " Логос" |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто сучасний стан фізико-хімічних методів аналізу складу, функціональних властивостей, харчової цінності і якості природної сировини і харчових продуктів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/686 https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2836 |
ISSN: | 978-617-7446-61-2 |
Кол-во страниц: | 188 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів.pdf | 4.12 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.