Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/716
Название: | Технологія молочно-білкових запіканок з використанням йодвміщуючих водоростевих добавок |
Авторы: | Івашина, Лілія Леонідівна Дейниченко, Григорій Вікторович Колісниченко, Тетяна Олександрівна |
Ключевые слова: | розробка технологій;молочно-білкові запіканоки;йодвміщуючі добавки;бурі морські водорості |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Видавничий дім «Кондор» |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії представлено обґрунтування та розробку технологій молочно-білкових запіканок з додаванням йодвміщуючих добавок, які є продуктами переробки бурих морських водоростей. Детально наведено дослідження поліфенольного складу та антиоксидантні властивості йодвміщуючої добавки зостери. Представлено дані про функціонально-технологічні властивості модельних систем на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин. Розроблено технології молочно-білкових запіканок на основі молочно-білкового концентрату зі сколотин з додаванням йодвміщуючих добавок еламіну, цистозіри, зостери. Визначено харчову цінність розроблених продуктів, доведено їх радіопротекторну дію, встановлено комплексний показник якості. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/716 |
ISBN: | 978-617-7582-02-0 |
Кол-во страниц: | 124 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні видання (ФХТСО) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ivashina_1.pdf | 6.01 MB | Adobe PDF | ![]() Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.