Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/299
Назва: Перспективи та проблеми кейтерингу в Україні
Інші назви: PROSPECTS AND PROBLEMS OF CATERING IN UKRAINE
Автори: Івашина, Лілія Леонідівна
Ключові слова: кейтеринг;обслуговування;послуга;заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2017
Видавництво: Глобальні та національні проблеми економіки
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено сучасні особливості та актуальні проблеми розвитку кейтерингу як інноваційної форми ресторанного бізнесу. Доведено, що кейтерингові послуги дають змогу забезпечити широкий спектр послуг ресторану. Розглянуто основні види кейтерингу. Проаналізовано переваги та недоліки від застосування кейтерингу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/299
ISSN: 2413-3965
Випуск: 17
Початкова сторінка: 314
Кінцева сторінка: 317
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17_2015_Ivashina.pdf11.66 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.