Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/299
Название: Перспективи та проблеми кейтерингу в Україні
Другие названия: PROSPECTS AND PROBLEMS OF CATERING IN UKRAINE
Авторы: Івашина, Лілія Леонідівна
Ключевые слова: кейтеринг;обслуговування;послуга;заклади ресторанного господарства
Дата публикации: 2017
Издательство: Глобальні та національні проблеми економіки
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено сучасні особливості та актуальні проблеми розвитку кейтерингу як інноваційної форми ресторанного бізнесу. Доведено, що кейтерингові послуги дають змогу забезпечити широкий спектр послуг ресторану. Розглянуто основні види кейтерингу. Проаналізовано переваги та недоліки від застосування кейтерингу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/299
ISSN: 2413-3965
Выпуск: 17
Первая страница: 314
Последняя страница: 317
Располагается в коллекциях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
17_2015_Ivashina.pdf11.66 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.