Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4380
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнопрієнко, Олександр Васильович-
dc.date.accessioned2023-05-05T09:08:39Z-
dc.date.available2023-05-05T09:08:39Z-
dc.date.issued2023-03-23-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4380-
dc.description.abstractШвидке і методично правильне проведення моніторингу світового ринку готельних і ресторанних послуг передбачає знання джерел кон’юнктурної інформації. При виборі джерел інформації важливі і власний досвід, що базується на систематичному перегляді опублікованого широкого переліку джерел, і допомога спеціалізованих дослідницьких організацій. Треба пам’ятати, що не існує єдиного джерела інформації про кон’юнктуру світового ринку готельних і ресторанних послуг, яке б містило всі відомості про досліджувані процеси.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХIV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23‒24 березня 2023 року: у 2-х томах. Т. 1uk_UA
dc.subjectінформаційне забезпеченняuk_UA
dc.subjectмоніторинг-
dc.subjectтуризм-
dc.subjectготельний бізнес-
dc.subjectресторанний бізнес-
dc.titleІнформаційне забезпечення моніторингу світового ринку готельних та ресторанних послугuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage81uk_UA
dc.citation.epage84uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.