Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4380
Назва: Інформаційне забезпечення моніторингу світового ринку готельних та ресторанних послуг
Автори: Онопрієнко, Олександр Васильович
Ключові слова: інформаційне забезпечення;моніторинг;туризм;готельний бізнес;ресторанний бізнес
Дата публікації: 23-бер-2023
Видавництво: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХIV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23‒24 березня 2023 року: у 2-х томах. Т. 1
Короткий огляд (реферат): Швидке і методично правильне проведення моніторингу світового ринку готельних і ресторанних послуг передбачає знання джерел кон’юнктурної інформації. При виборі джерел інформації важливі і власний досвід, що базується на систематичному перегляді опублікованого широкого переліку джерел, і допомога спеціалізованих дослідницьких організацій. Треба пам’ятати, що не існує єдиного джерела інформації про кон’юнктуру світового ринку готельних і ресторанних послуг, яке б містило всі відомості про досліджувані процеси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4380
Початкова сторінка: 81
Кінцева сторінка: 84
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації викладачів (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали 14 конференції_Том 1_електронне видання_23.03.pdf2.85 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.