Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4438
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄгорова , Оксана В'ячеславівна-
dc.contributor.authorМартем'янова, Альона Василівна-
dc.date.accessioned2023-06-26T16:48:08Z-
dc.date.available2023-06-26T16:48:08Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4438-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра: 56 сторінок, 10 рисунків, 6 таблиць, 1 додаток, 20 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: визначити якість й безпечність молочної продукції, що реалізується в торгівельних мережах міста Черкаси. Завдання роботи: дослідити сучасний стан та перспективи розвитку ринку молочної продукції в Україні; проаналізувати законодавчо-нормативну базу щодо безпечності та якості молочної продукції в Україні та світі; розглянути фактори формування споживних властивостей молочної продукції; провести органолептичне (колір, запах, смак, консистенція) дослідження зразків молока; визначити фізико-хімічні показники якості молока. Об’єкт дослідження: молочна продукція провідних торговельних марок. В роботі проаналізовано законодавчо-нормативну базу безпечності і якості молочної продукції в Україні та світі, розглянуто структуру харчової промисловості, сучасний стан та перспективи розвитку ринку молочної продукції в Україні, детально описано асортимент молока, його класифікація та харчова цінність. Детально досліджено споживчі властивостей молока і принципи оцінки якості та безпечності молочної продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectЯКІСТЬuk_UA
dc.subjectБЕЗПЕЧНІСТЬuk_UA
dc.subjectМОЛОКОuk_UA
dc.subjectФАЛЬСИФІКАЦІЯuk_UA
dc.titleЯкість молока в контексті техногенного забруднення природного середовища та екологічної безпекиuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
Appears in Collections:101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мартем'янова А._ПЗ.pdf
  Restricted Access
1.45 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.