Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4438
Назва: | Якість молока в контексті техногенного забруднення природного середовища та екологічної безпеки |
Автори: | Єгорова , Оксана В'ячеславівна Мартем'янова, Альона Василівна |
Ключові слова: | ЯКІСТЬ;БЕЗПЕЧНІСТЬ;МОЛОКО;ФАЛЬСИФІКАЦІЯ |
Дата публікації: | чер-2023 |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота бакалавра: 56 сторінок, 10 рисунків, 6 таблиць, 1 додаток, 20 джерел, мультимедійна презентація. Мета роботи: визначити якість й безпечність молочної продукції, що реалізується в торгівельних мережах міста Черкаси. Завдання роботи: дослідити сучасний стан та перспективи розвитку ринку молочної продукції в Україні; проаналізувати законодавчо-нормативну базу щодо безпечності та якості молочної продукції в Україні та світі; розглянути фактори формування споживних властивостей молочної продукції; провести органолептичне (колір, запах, смак, консистенція) дослідження зразків молока; визначити фізико-хімічні показники якості молока. Об’єкт дослідження: молочна продукція провідних торговельних марок. В роботі проаналізовано законодавчо-нормативну базу безпечності і якості молочної продукції в Україні та світі, розглянуто структуру харчової промисловості, сучасний стан та перспективи розвитку ринку молочної продукції в Україні, детально описано асортимент молока, його класифікація та харчова цінність. Детально досліджено споживчі властивостей молока і принципи оцінки якості та безпечності молочної продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4438 |
Розташовується у зібраннях: | 101 Екологія (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо-користування) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мартем'янова А._ПЗ.pdf Restricted Access | 1.45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.