Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБєляєва, Світлана Станіславівна-
dc.contributor.authorГрузіненко, А.В.-
dc.date.accessioned2023-06-28T08:43:10Z-
dc.date.available2023-06-28T08:43:10Z-
dc.date.issued2023-03-23-
dc.identifier.urihttps://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4449-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТуристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23–24 березня 2023 року: у 2-х томах. Т. 2uk_UA
dc.subjectбізнес-плануванняuk_UA
dc.subjectпандемія COVID-19uk_UA
dc.titleОсобливості бізнес-планування в умовах пандеміїuk_UA
dc.typePublication in Conference Proceedingsuk_UA
dc.citation.spage96uk_UA
dc.citation.epage98uk_UA
Appears in Collections:Навчальні видання (ФХТСО)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матер-14 конф_Том 2_елект-вид-ня_25.04-23.pdf1.44 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.