Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4449
Назва: Особливості бізнес-планування в умовах пандемії
Автори: Бєляєва, Світлана Станіславівна
Грузіненко, А.В.
Ключові слова: бізнес-планування;пандемія COVID-19
Дата публікації: 23-бер-2023
Видавництво: Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, Черкаси, 23–24 березня 2023 року: у 2-х томах. Т. 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.chdtu.edu.ua/handle/ChSTU/4449
Початкова сторінка: 96
Кінцева сторінка: 98
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ФХТСО)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матер-14 конф_Том 2_елект-вид-ня_25.04-23.pdf1.44 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищено авторським правом, усі права збережено.